| Ana Sayfa Yap I Sık Kullanılanlara Ekle | Loading...
|
![]() |
![]() |
||
|
|||||||

| Güncel Haberler Bu bölümde dünyadan güncel haberleri takip edebilirsiniz.. |
| Google Reklamları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Facebook şampiyon oldu Popüler sosyal ağ sitesi, en büyük rakibini alt edip liderlik koltuğuna oturdu [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] Dünyanın en popüler sosyal ağ sitesi Facebook'un artık rakibi yok. ABD'de bir türlü zirveden inmeyen MySpace'i geçerek liderliğe oturan Facebook, Avrupa'dan sonra ABD'de de koltuğu devraldı. Bir şirketin yayınladığı tıklanma rakamlarına göre 2008 senesinin Mayıs ayında MySpace'in tıklanma oranı 70.3 milyonken, Facebook'un ziyaretçi sayısı 36 milyon idi. 2009 Nisan ayında ise aradaki fark kapandı ve Facebook 67 milyon ziyaretçiye ulaştı. Mayıs ayı itibariyle ise MySpace'in ziyaretçi sayısı 70.237 milyon iken Facebook'un ziyaretçi sayısı 70.278 milyon oldu.
Bir Daha SAbah Olmayacak !.. V€ sen Gidiyorsun!.. 個々の豊かさ Artık sevgi cümleleri monoton, yoktu milim asaleti, yardım elini uzatın duygularımı bunlar katletti, ver sadakati yanına bul ihaneti, peki ya nedeni bevirde bedeni kimse suçlu değilde ne?, vefalı bekleyişler,zamana küstü tüm bu bekçiler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim Yokki_']['_Apocalypto |
| Konuyu Beğendiyseniz Arkadaşınıza E-Mail Yollayın |
|
Konuyu Arkadaşınıza Yollayın |
|
||||
|
büyüksünüz
||||
|
Bir Daha SAbah Olmayacak !.. V€ sen Gidiyorsun!.. 個々の豊かさ Artık sevgi cümleleri monoton, yoktu milim asaleti, yardım elini uzatın duygularımı bunlar katletti, ver sadakati yanına bul ihaneti, peki ya nedeni bevirde bedeni kimse suçlu değilde ne?, vefalı bekleyişler,zamana küstü tüm bu bekçiler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim Yokki_']['_Apocalypto |
|
||||
|
dalga geçiyor yhaa
SeS öLüR Ruh öLüR ßen öLüR ßiR sen kaLıRsın içimDe ÖlmezSin ßitmezsin TükenmezSin... Ve ineR ßir peRde qözLeRiMe. . . Artık NeFeS oLmaz duyqu oLmaz ßen oLmaz ßiR sen oLuRsun akLımDa "ÖlmezSin ßitmezsin TükenmezSin"... |
|
||||
|
ya nolacağ ya :P
|
||||
|
site daha yeni henüz 1 yaşında bekleyin görün bakalım
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] Suskunlugum asaletimdendir. Her söze verecek cevabım var ama; Önce bakarım söze lafmı diye, Sonra söyleyene bakarım adam mı diye...... |
|
||||
|
Alıntı: raikkonen 41 Nickli Üyeden Alıntı | Mesajı göster
site daha yeni henüz 1 yaşında bekleyin görün bakalım
aynen bizi izlemeye devam edin
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|

| Google Reklamları |