| Ana Sayfa Yap I Sık Kullanılanlara Ekle | Loading...
|
![]() |
![]() |
||
|
|||||||

| Online Türkçe Mp3 Dinleyin Online Türkçe Mp3 Dinleyin |
| Google Reklamları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
Feridun Düzağaç Beni Bırakma
Feridun Düzağaç Beni Bırakma [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten özlemekten Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış Di'li geçmişten tek yaramsın sen Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem Hiç bilmek istemem; Hatta düşünemem Gel bak bir elimde gökyüzü var hala Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la Korkular da benim umutlar da Beni bırakma
Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén.. Konu BrOKeN HeArT tarafından (09-26-2009 Saat 04:56 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Konuyu Beğendiyseniz Arkadaşınıza E-Mail Yollayın |
|
Konuyu Arkadaşınıza Yollayın |
|
||||
|
harika paylaşımlar
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] Suskunlugum asaletimdendir. Her söze verecek cevabım var ama; Önce bakarım söze lafmı diye, Sonra söyleyene bakarım adam mı diye...... |
|
||||
|
senin elinde olsa futbol topu olurdu
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] Suskunlugum asaletimdendir. Her söze verecek cevabım var ama; Önce bakarım söze lafmı diye, Sonra söyleyene bakarım adam mı diye...... |
|
||||
|
Alıntı: raikkonen 41 Nickli Üyeden Alıntı | Mesajı göster
senin elinde olsa futbol topu olurdu
iki dakika romantik olak dedik ne diyo ya
Bir Daha SAbah Olmayacak !.. V€ sen Gidiyorsun!.. 個々の豊かさ Artık sevgi cümleleri monoton, yoktu milim asaleti, yardım elini uzatın duygularımı bunlar katletti, ver sadakati yanına bul ihaneti, peki ya nedeni bevirde bedeni kimse suçlu değilde ne?, vefalı bekleyişler,zamana küstü tüm bu bekçiler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim Yokki_']['_Apocalypto |
|
||||
|
benim için anlamı çok büyük !
Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén.. |
|
||||
|
Alıntı: BrOKeN HeArT Nickli Üyeden Alıntı | Mesajı göster
benim için anlamı çok büyük !
öylemi ... (: |
|
||||
|
Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén.. |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni bırakma, feridun düzağaç |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|

| Google Reklamları |