| Ana Sayfa Yap I Sık Kullanılanlara Ekle | Loading...
|
![]() |
![]() |
||
|
|||||||

| Program Arşivi Birbirinden Farklı Programlar.. |
| Google Reklamları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Adobe Photoshop CS3 [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...]Photoshop CS2 (full, güncelleme, ve eğitim), Adobe Creative Suite 2 Standard ya da Premium (full, güncelleme, ve eğitim), Adobe Production Studio Standard ve Premium (full, güncelleme, ve eğitim), Adobe Video Bundle (full, güncelleme, ve eğitim) ya da Adobe Web Bundle (full, güncelleme, ve eğitim) Her versiyonda özellikleri geliştirilen ve daha geniş kitlelere hitap eder hale gelen yazılımın son versiyonu ise CS3. Son iki güncelleme ile sayı ile anılan versiyonlar artık Creative Suite olarak adlandırılmaya başlandı. 10. versiyon olan CS3 de dikkat çeken ilk konu [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] Photoshop logosunun değişmesi YENİ QUICK SELECT ARACI REFINE EDGE SMART OBJECT YENİ CURVES BLACK AND WHITE CHANNEL MIXER LAYERS (KATMANLAR) AUTO ALIGN LAYERS / AUTO BLEND LAYERS ANIMATION FILTERS PREFERENCES – PERFORMANCE SAVE FOR WEB & DEVICES DEVICE CENTRAL CAMERA RAW 4 bu bölümlerde eklenti geliştirme yapılmıştır. downoad [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] crack içindedir 365 mb |
| Konuyu Beğendiyseniz Arkadaşınıza E-Mail Yollayın |
|
Konuyu Arkadaşınıza Yollayın |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|

| Google Reklamları |