| Ana Sayfa Yap I Sık Kullanılanlara Ekle | Loading...
|
![]() |
![]() |
||
|
|||||||

| Program Arşivi Birbirinden Farklı Programlar.. |
| Google Reklamları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...]
Tüm radyoları dinleyebileceğiniz ve Rahatca kullanabileceğiniz güzel bir radyo programıdır. Tamamen ücretsizdir. Bizzat denedim çalışıyor.. Kendi sitesinden alıntıdır [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] |
| Konuyu Beğendiyseniz Arkadaşınıza E-Mail Yollayın |
|
Konuyu Arkadaşınıza Yollayın |
|
||||
|
işime yaradı teşekkürler
||||
|
yaradımı bari
Bir Daha SAbah Olmayacak !.. V€ sen Gidiyorsun!.. 個々の豊かさ Artık sevgi cümleleri monoton, yoktu milim asaleti, yardım elini uzatın duygularımı bunlar katletti, ver sadakati yanına bul ihaneti, peki ya nedeni bevirde bedeni kimse suçlu değilde ne?, vefalı bekleyişler,zamana küstü tüm bu bekçiler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim Yokki_']['_Apocalypto |
|
||||
|
Alıntı: sahtesiyah Nickli Üyeden Alıntı | Mesajı göster
yaramadı
beklentilerinimi karşılamadı yoksa ?
Bir Daha SAbah Olmayacak !.. V€ sen Gidiyorsun!.. 個々の豊かさ Artık sevgi cümleleri monoton, yoktu milim asaleti, yardım elini uzatın duygularımı bunlar katletti, ver sadakati yanına bul ihaneti, peki ya nedeni bevirde bedeni kimse suçlu değilde ne?, vefalı bekleyişler,zamana küstü tüm bu bekçiler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim Yokki_']['_Apocalypto |
|
||||
|
beklentileriniz olucak tabi inşallah fati halledicek
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] Suskunlugum asaletimdendir. Her söze verecek cevabım var ama; Önce bakarım söze lafmı diye, Sonra söyleyene bakarım adam mı diye...... |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|

| Google Reklamları |