| Ana Sayfa Yap I Sık Kullanılanlara Ekle | Loading...
|
![]() |
![]() |
||
|
|||||||

| Program Arşivi Birbirinden Farklı Programlar.. |
| Google Reklamları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
PD( Plastik Doğrama ) denince akla İlk Technosoft Gelir.
Panjur Programı Mono Blok Panjur Dışa Takılan Panjur Dışa Takılan Motorlu Panjur Dışa Takılan Kordunlu Panjur Garaj Kapısı Sinekik Sabit Sineklik Stor Sineklik İmalat Kesim Listesi Maliyet Analizi Teklif Analizi Stok Haraket Takibi Ödeme Tabloları Oluşturma Optimizasyon Kesimi Yeni Çıkarılan Panjur Programı Technosoft Tarafından Üretilmiştir. Technosoft un yazılımını yaptığı diğer programlar PdGold = Ms-Dos işletim Sistemli Plastik Doğrama Kapı Pencere Çizim Programı PdWin = Türkiye de yazılan ilk windows işletim sistemli Plastik Doğrama Kapı Pencere Çizim Programı PdEkstra=İnternet üzerinden çizim yapılan data kaydeden otomatik kesim makinalarına gönderilen Türkiye de ilk olan 3 D özelliklerinin kullanıldığı Windows işletim Sistemli Plastik Doğrama Kapı Pencere Çizim Programı Csp = Cam Sipariş Program Stok Takibi optimizasyona aktarım müşteri takibi Windows işletim Sistemli Plastik Doğrama Kapı Pencere Çizim Programı Opt = Cam Optimizasyonu Stok takibi Atık cam takibi yapan Otomatik kesim makinalarına gönderen Türkiye de İlk defa yapılan windows işletim Sistemli Plastik Doğrama Kapı Pencere Çizim Programı TECHNOSOFT İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ. Demo versionlar için Link e tıklayınız. [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantılarını görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız...] |
| Konuyu Beğendiyseniz Arkadaşınıza E-Mail Yollayın |
|
Konuyu Arkadaşınıza Yollayın |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| doğrama, panjur, pencere, plastik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|

| Google Reklamları |